Zorana Radmilovića 12-14
11271 Beograd

+381(11) 22 83 200

Korpa : 0,00 RSD

O nama

Preduzeće Sapori Group je generalni uvoznik i distributer illy kafe kao i celokupnog asortimana iz illycaffe grupacije. Preko petnaest godina smo prisutni na tržistu kao jedna od vodećih firmi u segmentu Office, Home&retail-a. i Ho.Re.Ca.

Pored gore navedenih brendova , zastupamo i Riedel čaše, Dammann čajeve, Chiavalon maslinovo ulje, kao i Nuova Simonelli profesionalne kafe aparate.

Našim klijentima obezbeđujemo najbolju uslugu i kvalitet u skladu sa svetskim brendovima koje zastupamo.

Misija

Zahvaljujući našem entuzijazmu, timskom radu i vrednostima na kojima zasnivamo rad, cilj nam je da našim klijentima priredimo užitak degustacije proizvoda vrhunskog kvaliteta, povezujući ukuse koji će probuditi sva čula sa najsavremenijom tehnologijom, stalnim unapređenjem poslovanja i izuzetom posvećenošću klijentima.

Vizija

Kao inovativna kompanija koja u sopstvenom asortimanu ima najfinije proizvode, želja nam je da postanemo lider u prodaji i našim klijentima pružimo uslugu po svetskim standardima. Uz veliku strast prema lepoti ukusa težimo da klijentima priuštimo užitak u svakom trenutku degustacije proizvoda iz našeg asortimana.

Gde smo sve prisutni

Na donja dva linka mozete pogledati mapu prodavnica u Beogradu gde smo prisutni i mapu Ho.Re.Ca objekata sa našim proizvodima.

Mapa prodavnica u Beogradu

mapa-beograd

Mapa Ho.Re.Ca objekata u Srbiji

mapa-srbija

Adresa

Zorana Radmilovića 12-14

11271 Beograd

Kontakt info

+381(11) 22 83 200

office@saporigroup.rs

illy mapa

Ho.Re.Ca mapa